Vida renovada

Comença un nou any, un full en blanc que omplir a partir de tots els bons desitjos i les esperances que ens va deixar el Nadal. A alandar també comencem un temps nou en què esperem que es vagin veient, a poc a poc, els fruits del treball d’aquests últims mesos.

Des de l’equip de la revista portem temps cuinant a foc lent idees perquè la revista sigui cada vegada millor. Els objectius són clars: portar a més gent el missatge i fer autosostenible econòmicament el projecte d’alandar. Per això estem preparant moltes novetats que aniran sortint a la llum al llarg de 2015.

Idees noves que són fruit de l’enquesta a subscriptors i subscriptores que vam fer fa una mica més d’un any, així com de diversos tallers i enquestes internes que hem fet des de l’equip. Moltes coses que ens heu anat suggerint en els últims anys i a les que volem donar resposta.

Redissenyar la maqueta de la revista per fer-la més moderna, més llegible i més atractiva és un dels nostres propòsits d’any nou. En aquest número ja es poden veure alguns d’aquests petits canvis que precedeixen a un redisseny més integral. També entre els nostres plans hi ha reformar completament la web perquè sigui més moderna i més accessible, perquè doni més difusió als continguts de la revista. D’aquesta manera esperem portar el nostre anunci i la nostra denúncia molt més lluny, més enllà de les nostres fronteres (i barreres).

Estem treballant, d’altra banda, en una nova distribució en seccions, conscients que la societat i el món han canviat. D’això es pot veure un primer pas en aquest número amb la inclusió d’una nova secció, Cultura i idees, en què donarem compte de propostes culturals de tota mena. Art, cinema, música, teatre… tot allò que ens fa créixer i reflexionar: cultura amb sentit. Incorporem també nous col·laboradors i col·laboradores, un consell de redacció renovat que, sense perdre l’essència i la identitat d’alandar, es llança amb il·lusió cap aquest projecte nou.

Com la llavor que el sembrador de la paràbola planta en terra bona, esperem que tot aquest treball doni fruits de vida nova per a ser aquesta «Església en sortida» que demana el papa Francesc, sabent que és l’Esperit qui ens impulsa i renova. Gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge, feliç any nou!

Autoría

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *