Brollarà

  • por

Comencem un nou any i no és un any qualsevol. En 2013 celebrem el trenté aniversari d’aquesta revista. Tres dècades d’alandadura, de lluita, de dificultats, d’esforços compartits… però també de creativitat, de denúncia, de coratge, de convicció i, abans que res, de treball en equip.

Enguany ens dedicarem a recordar tot el que som i hem sigut: les persones que han passat per la revista i que han aportat la seva paraula profètica, els temes que hem tractat, el que ens ha il·lusionat i el que ens ha indignat.

Alhora continuarem parlant dels temes que estan d’actualitat i fixant-nos en les realitats del nostre entorn a través del que és petit i personal. Optarem aquest any nou per posar encara més l’accent en les iniciatives de la ciutadania, dels grups de persones –a vegades poques, a vegades moltes– que s’uneixen per ajudar els seus germans i germanes. De les persones que canvien les coses encara que ningú les esmenti.

En aquesta línia hem preparat el tema de portada d’aquest número, que serveix en realitat d’introducció a una secció nova, “Rescatar persones”, que durant tot l’any presentarà casos concrets en què gent «de a pie» lluita per fer la vida una mica millor als seus semblants, amb qui comparteix problemes i històries. Així, en aquest aniversari, seguirem fixant-nos en allò petit.

Estem preparant diverses celebracions cap a fora i cap a dins, pensant com festejar, alhora que reflexionem sobre com afrontar el futur de la revista en temps tan incerts per als mitjans de comunicació i, molt en especial, per a la premsa escrita.

De tot això anirem donant compte en aquestes pàgines, perquè volem escoltar la vostra veu, volem que ens digueu què espereu d’alandar. El que us agrada, el que no us agrada; sobretot, el rol i el format que voleu que aquesta petita revista tingui en els pròxims anys.

Estem fent una forta aposta pel món digital: cada vegada tenim més veu i més persones que ens segueixen en Facebook i Twitter, alhora que les visites a la nostra web han crescut exponencialment durant l’últim trimestre.

Malgrat aquest creixement, continuem sent reduïts, treballant en el petit, com un insignificant gra de mostassa. Per això, no és desgavellat pensar que el que brotarà aquest any d’aniversari serà gran i, sens dubte, el construirem entre tots i totes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *